Ina Xhafa

Like other search engines (Google or Bing) Radaris collects information from public sources.

Social Networks featuring Ina Xhafa

Linkedin

   
Ina Xhafa

Locality: London, United Kingdom
Summary: Analyst in Credit Risk Management & Advisory division at Goldman Sachs
Current: Analyst in Credit Risk Management & Advisory division at Goldman Sachs Talent officer at Nova Global
Education:  Universit Commerciale 'Luigi Bocconi'  (2009-2011) 
 Universit Commerciale 'Luigi Bocconi'  (2006-2009) 
 The Ohio State University   

Industry: Financial Services
Experience: Goldman Sachs (Public Company; GS; Investment Banking industry): Analyst in Credit Risk Management & Advisory division,  (February 2010-Present) 
Nova Global (Human Resources industry): Talent officer,  (October 2009-Present) 

Interests: career opportunities, consulting offers, new ventures, job inquiries, expertise requests, business deals, reference requests, getting back in touch

References for Ina Xhafa

Web Results

Tuning Struggle Strategy in Genetic Algorithms for Scheduling in ...

... Struggle Strategy in Genetic Algorithms for Scheduling in Computational Grids Fatos Xhafa ⁄ ... Science Grids, Access Grids, Knowledge Grids, etc. Scheduling isachallenging problem ina ...

Imelda Marcos asks Filipino court's permission to visit China ...

"Hinihiling ng aming pamilya ng kaunting panahon para makasama ang aming ina." ... Sterling Ruby, Katharina Sieverding, Bill Viola, and xhafabdessemed (Sislej Xhafa and ...

14 million people took part

14 million people took part 14 millones de personas participaron 14 millions de personnes ont participé 14 مليون شخص شاركوا

BALTIC Library and Archive

Home / Search / Browse / Visit / FAQs / Help

Skender Xhafa & Zaim Merkulaj - N'derras te vekit - www ...

Skender Xhafa & Zaim Merkulaj - N'derras te vekit - www.blueskymusic.tv ... shkruar nga INA, January 16, 2010

PROTESTA/ 5 grevistë dërgohen në spital

Brenda pak minutash ndërpreu grevën dhe Armand Xhafa,27 vjec. Ora 09:50 ... BERISHA/ Ina Rama mashtroi shqiptarët; PS/ Bare: Nesër vetëm heshtje, lule dhe qirinj

Politikë

Melissa Eltion Xhafa 23. Alisa Grigor Banushi-Müller (Banushi) 24. Armand Muhamer Leksani ... Ina Spartak Gërbaj 142. Jakob Hektor Gjini 143. Joela Gjergji Asanlli 144.

PROTESTA/ Nis greva e urisë e 22 deputetëve të PS-së

gjate nje konference qe mbajti deputeti i PS, Fatmir Xhafa. Ata do të qëndrojnë në ... DEMONSTRATA/ Homazhi, hiqen lulet nga bulevardi; GARDISTËT/ Berisha: Ina Rama shkeli ...

Flijimi për atdheun! - Xhafer Shala nga Rogova e Hasit | Lajme.us

Teuta Rexhepi - Bjondina Juniku . Rogovë, maj - Një dritë iu shua shtëpisë së familjes Shala në Rogovë të Hasit. Njëri nga pesë vëllezërit u vra nga policët sllavo ...